Pages

Fall 2011: D&G, Milan

Krajem januara ove godine, tokom Milanskog FWeek-a, između ostalog svoju jesen/zima kolekciju za predstojeće hladne dane, prikazao je i dvojac Domenico Dolce i Stefano Gabbana. D&G kolekcije koji su nešto urbanije od luksuznog brenda Dolce&Gabbana, opravdala je i ove sezone epitet modernog i trendseterskog brenda, kombinujući sve, pa i ono što ste mislili da je nemoguće.
Uticaj pop kulture na modu, D&G je demonstrirao prslucima i džemperima u jarkim bojama, sa printovima i logoima popularnih američkih brendova tj. proizvoda kao što su Mickey Mouse i Coca-Cola, zatim ih kombinovajući sa delovima odela klasičnih italijanskih krojeva, uz nešto opuštenije i vrećastije pantalone, kako od tvida tako i od obojenog džinsa. Džemperi i kravate kod nešto formalnijih kombinacija razbijale su monotoniju.
Krzno i vrećaste pantalone, su kako završile posao, tako i uplašile one nešto manje hrabrije poklonike mode. Zanimljiv detalj bile su svakako zlatne velike slušalice, a najpristupačniji komadi svakako su print majice.



Springfield majica sa printom 2.000 RSD (20 EUR)


Diesel pulover 7.400 RSD (75 EUR)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...