Pages

Sweaters, Cardigans and Co.

Beli, bež i sivi džemper i kardigan mogu da ponesu samo samouvereni muškarci. Verovatno zbog toga što svakako bolje stoji fit i zgodnim telima. Međutim to je još jedan razlog koji će vas naterati da krenete u teretanu i  vaše telo dovedete u formu, kako bi zablistali u ovom must-have komadu za jesen. I leto. Viđali smo ih na revijama velikih brendova, ali i na nekim Holivudskim facama, kako sportistima tako i glumcima. Kako u opuštenijim varijantama, tako u serijama i filmovima. Za lepše dane i veseliju jesen pazarite svetlije nijanse. I  obavezno sebi nabavite jedan ovakav džemper.  Ma uzmite i kardigan uz njega. Ma i u svim nijansama. Neće da se baci. A naćićete ih svuda, od Zare do Lacoste-a. A možda vam se i baka obraduje kada je zamolite da vam ištrika jedan baš ovakav. Biće joj to savršeno dobar razlog da konačno izvadi one igle za štrikanje iz kredenca. A vi ćete nam biti taaaaaako seksi... Onako ušuškani u vunu i kašmir... Još kada zahladni, pa nas onako ogrnete...mmm...


A on je još bolji kada je vintage ili recimo domaće proizvodnje, onaj onako sveže ištrikan.


Colin Egglesfield nosi krem varijantu u novoj romantičnoj komediji "Something Borrowed", koja mu savršeno stoji uz preplanuo ten.


Ashton Kutcher i Alex Pettyfer u krupno štrikanom u editorijalima za magazin V Man.


Reper Soulja Boy u tri varijante: danju u belom jednostavnom kardiganu, uveče u nešto drugačijem sa crnim dugmićimaa, dok u muzičkoj Live emisiji nosi mladalačku sportsku varijantu, brenda Adidas.


Pharell Williams, ili Pharell, dokazuje zašto je jedan od najbolje obučenih ljudi u muzičkoj industriji. Kombinuje zanimljivi beli džemper uz majicu sa printom, džinsom i patikama. Nerdy uniform style!


Chace Crawford glumi Nate-a u popularnoj američkoj seriji "Gossip Girl", i u svom stilu zavodi na White Party-ju u Hamptons-ima, odišući mladalačkom energijom u štrikanom krem džemperu. Ufffff... point for Upper East Side!


Teniser Roger Federer je poput Serene Vilijams i Marije Šarapove, zauvek izmenio pogled na opremu u tenisu. Pored nekonvencionalno tradicionalne Nike opreme dizajnirane samo za njega, Roger je na teren kompleksa na Vimbldonu, gde je jedino bela oprema dozvoljena, izašao u krem kardiganu zlatnih detalja i  na kom su izvezeni njegovi inicijali. A koji je na iznenađenje svih prisutnih nastavio da nosi i tokom zagrevanja. Eh, taj beli sport!


A sada muškarac koji je pokrenuo trend metroseksualaca! Onaj koji je možda jedini dovoljno hrabar da ponese kardigan sa motivima konja, ali i uz telo pripijenu bež varijantu sa kariranom košuljom ispod i džinsom, ali i duži u svetlo sivoj, uz ešarpu u istoj boji i nešto urbaniji kačket.


Mlađani Nick Jonas uz običnu belu košulju i majicu, kombinuje bež i svetlo sivi džemperak, koji savršeno pristaje uz imidž ovog tinejdž trendsetera i dokazuje nam da ovaj komad ni slučajno nije samo za starije, već ga ponosno mogu nositi i 19-ogodišnjaci. Još kada ga ukombinuju uz fedoru!... Nije ni čudo što ti devojke padaju pod noge!


Stariji brat Jonas, Joe, uklopio je svoj svetlo sivi i nešto laganiji uz kapu i čizmice. Ashton Kutcher svoj sivi džepmer nosi i uz japanke i neobavezan kačket (Uvek si bio A weirdo!), dok je najveći producent među producentima i umetnik među reperima, Jay Z, odabrao tamno sivi i u svojim trendi Timberland cipelama u boji senfa, prošetao betonskom džunglom. Empire State of Mind!


Viđali smo ih i na Buckler, Versace, D&G revijama tokom proteklih par sezona...


Ali je ovaj trend najavio i brend Gant u svojoj reklamnoj kampanji takođe i za ovu jesen/zimu.



Ukoliko volite da pazarite online, savetujem vam da odaberete jedan od ovih iz Ralph Lauren Polo kolekcije.


Na one u svetlijim nijansama možete naići takođe u Ralph Lauren-u, Scotch & Soda-i i Banana Republic-u...


Dok sive varijante možete nabaviti u H&M-u, zatim opet neizostavnom Lauren-u kao i Zari.


Ukoliko ste pak poklonik nešto luksuznijih brendova i imate novčanik za njih, svakako nabavite ovaj krem krupno štrikani džemper u boji peska, modne kuće Jil Sander, čija cena prelazi cifru od neverovatnih 600 evra!



A kada ga nabavite, skockajte se i uverite se da su ovaj modni detalj i vaš neodoljivi šarm, dobitna kombinacija u hladnim danima koji na predstoje! E pa sa srećom, nek' vam bude toplo oko srca ceeele zime!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...