Pages

Men in Black. Black on Black.

Crno odelo odiše elegancijom. Još kada ispod crnog sakoa izviruje kragna raskopčane crne košulje. Mmmmm... Ovaj trik često je korišćen u poslednje vreme i na crvenom tepihu. Neki su uz crnu košulju nosili i leptir-mašnu, kravatu, šešir. Ali bila je bitna crna. Onako black on black. Onako Men in Black. Onako fierce! A vi ukoliko ste dovoljno hrabri, na nekoj sledećoj svadbi obucite baš ovu kombinaciju. Plus pazarite dobre manžetne i...

  
Robin Thicke u black varijanti. Za njega uobičajeno, za nas neodoljivo!




Johnny Whitworth u akciji "Limitless" (2011) u opasnoj crnoj kombinaciji.



Model Sean O'Pry u stilu Johnny Cash-a u editorijalu "The Man in Black" u magazinu GQ, oktobra 2010.



Chace Craford i Penn Badgley, zvezde serije "Gossip Girl", na crvenom tepihu vole da nose neobavezno crno. Bez kravate i mašne, samo dva otkopčana dugmeta košulje. Mladalačkije.



Cougar Town fashion! Za neverovatan izgled svojih mlađanih supruga na crvenom tepihu, najverovatnije su odgovorne glumice Demi Moore i Elsa Pataky. Glumac Ashton Kutcher i Chris Hemsworth u All Black izdanju! Svetlucava leptir-mašna i svilena kravata su nešto zanimljiviji detalji uz ovaj look.




James Franco u reklami za Gucci i Ryan Reynolds za Hugo Boss. Pun pogodak!




Malo maštovitosti: Matthew Morrison u sakou svilenih revera i Bradley Cooper u diskretnim prugicama.



Trendseteru Kanye West-u ne treba ni košulja! Joseph Gordon-Levitt sa kožnim rukavicama. Hrabro!




Kreza srednjih godina? Šta je to? Ozbiljni Hugh Jackman u crnoj varijanti i George Clooney uz najbolji detalj, savršen osmeh!




Australijski glumac i zvezda serije "The Mentalist" Simon Baker, razbija montoniju crvenim detaljem. Pocket square. Francuski glumac Gaspard Ulliel zna da dobar sat upotpuni svaku kombinaciju. International sexiness!




Kao boja koja nikada ne izlazi iz mode, crna je završen izbor i za Dodelu Oskara. Christian Bale i Sean Penn znaju to vrlo dobro!



Ima li većih poznavalaca trendova nego svetski poznatih modnih dizajnera? Verujte mi to su ljudi, koji pored stila, imaju i neverovatan osečaj za savršen kroj kao i šta na telu dobro stoji. Designers in black: Italo Zucchelli, dizajner i kreativni direktor modne kuće Calvin Klein i Isaac Mizrahi, modni dizajner, na dodeli CFDA .



Model u crnom odelu, košulji i kaišu marke Dior Homme, uz kravatu marke Gucci. Upotpunite look klasičnim manžetnama. One su bitan detalj, tako da na njima ne štedite!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...