Pages

Suited-Up VS. Casual: James Marsden



U čemu se vi prijatnije osećate. Odgovor slutim...ali ostaviću vas da razmislite....
U redu, ukoliko u Srbiji niste bankar ili političar, pretpostavljam da su male šanse da ćete odelo obući u svakodnevnoj dnevnoj varijanti. Poštujem. Ali ukoliko niste a dovoljno ste hrabri, pokušajte. Ako i pored toga i dalje osećate da ova formalna kombinacija jednostavno nije za vas, uvek su tu venčanja. Da se bar tad lepo udesite. Još ako je u pitanju vaša! Pažljivo birajte, ali znajte: Tanka crna kravata, bela košulja i ugalj-crno-odelo-kao-saliveno - pun pogodak! I verujte mi, ukoliko vam je skrojeno po meri, nećete se osećati čudno, već seksi! Prisustvovala sam jednom takvom trenutku kada sam drugu/pratiocu birala odelo za maturu. A on roker u duši, a gle' ironije, građen za sako. Iz farki u odelo. Kao kameleon. I obradovala sam se osmehom na njegovom licu. Kaže nije verovao kako će se samouvereno u njemu osećati. 
Pa makar ga obukli samo jednom, obavezno ga poručite, kupite, nabavite... Ali da je vaš broj! Pod obavezno. A za farke ima vremena, pa svaki dan ih nosite!
James Marsden u oba izdanja. Na setu novog filma. Odelo. Pa farke i bela majica. Ogrlica. I Aviators-ice. Ray Ban je must have! I dobar sat. Budite originalni i najbitnije uvek svoji! I samouvereni. Pa i u savršenom casual izdanju. A i u odelu. A dobar autfit će u tome svakako pomoći...
Znači casual? Ajde nek vam bude!



            Zara bela pamučna majica 1.290 RSD                        Zara farmerke od tamnog teksasa 3.990 RSD                          


Ray Ban Aviator naočare 10.490 RSD                              Zara kožne čizme na pertlanje 9.990 RSD


D&G ogrlica/otvarač za flaše od nerđajućeg čelika i kože          Michael Kors hronograf sat 15.900 RSD
                                                                 11.390 RSD

1 comment:

  1. Ova casual kombinacija je mnogo bolja!

    http://aleksa-maric-belgrade.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...